OVER ONS

Happiness is homemade

MMIO staat voor "Mom Made It Once". Een onderneming van Christel Stas, getrouwd met de liefde van haar leven en mama van 2 opgroeiende tieners. Na een jarenlange carriere als styliste bij een gekend Antwerps modehuis nam ze een gezinspauze, maar de liefde voor mooie stoffen en intense kleuren bleef kriebelen. Wat begon met het ontwerpen en uitwerken van de stevige XL MMIO-bag is intussen uitgegroeid tot een volwaardige beroepsactiviteit waarin Christel zich dagelijks tracht te inspireren en nieuwe collecties in zowel interieur-als modeaccessoires creëert en produceert.

Alle MMIO-artikelen worden handgemaakt in eigen atelier, in het noorden van Antwerpen. Van hieruit biedt MMIO verschillende collecties aan in interieur accessoires: poefs, kussens, tafellopers, placemats,... De collecties zijn verkrijgbaar in het atelier, waar je meer dan welkom bent, en worden inmiddels door verschillende winkels en boutiques verdeeld over het hele land.

Ondertussen kan u bij ons ook de mooiste en originele interieuraccesoires vinden dit in perfecte combinatie met de mmio-collectie. Aangevuld met kleurrijk glaswerk, lampen, kleinmeubels, enz.

We kijken alvast uit naar de foto's van jullie MMIO-aankopen.